januari 17, 2022

Besparen Doe Je Zelf!

Voor transparante offertes, tips en tricks om te besparen…

Besparen is hip

2 min read
Besparen is hip

Maak besparen hip!

Besparen doet iedereen

Besparen wordt vaak gezien als knieperig en dat is nou net iets wat niemand wilt zijn of zo wilt overkomen. De gedachte is vaak dat als men te hard op zegt dat men bespaart of een goedkoop alternatief zoekt voor iets, dat men dan knieperig overkomt of dat men geen geld heeft te besteden.

Echter, de artikelen die Tips en Tricks presenteren over besparen worden regelmatig het vaakst gelezen in de krant of op websites. Ook stappen steeds meer mensen over van bijvoorbeeld de energiemaatschappij of televisie abonnement met de intentie om te besparen.

Besparen op verjaardagen

Toch haalt men bij een verjaardag veelal de merkartikelen. Denk aan de toastjes, bier, wijn of cola. Want ja, je gasten wil je toch wel het ‘echte’ voorschotelen.
Persoonlijk haal ik de producten die ik lekker vind, en of dat bier van de goedkopere supermarkt is, de eigenmerk toastjes(je proeft geen verschil) of wijn uit een ander vaatje, ik haal, wat ik denk dat lekker is. Zo schotel ik de gasten voor waarvan ik denk dat het het beste is.

Online bestellen

Het beste voorbeeld is wellicht gewoon het online bestellen. AliExpress, Amazon, DHgate en het ‘good old’ Marktplaats zijn schoolvoorbeelden van ‘goedkope’ websites waar steeds meer mensen hun weg weten te vinden. Uiteraard is Marktplaats voornamelijk bekend voor de 2e hands artikelen maar de andere online winkels verkopen vaak producten die gemiddeld genomen goedkoper zijn dan hetzelfde soort artikelen die hier in de winkel liggen.

Als je een beetje in je omgeving rondkijkt zijn er vast personen die je kent(of je bent er 1 van) die hier vaker mee aan de bezig zijn, met de reden om te besparen, of gewoon omdat het leuk is en weinig kost. Hoe dan ook, besparen is een trend en die lijkt niet meer weg te gaan!

Doet u mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.