januari 17, 2022

Besparen Doe Je Zelf!

Voor transparante offertes, tips en tricks om te besparen…

Energietarieven gedaald per 1 juli

1 min read
Tarieven dalen, besparing omhoog

Uw tarieven dalen, de besparing omhoog

Per vandaag 1 juli 2020 zijn de variabele energietarieven gedaald. Veel contractanten hebben variabele tarieven terwijl men dit niet weet. Nadat een contract afloopt is de energiemaatschappij namelijk verplicht, om zonder tegengeluid(nieuwe aanbieding), de variabele tarieven te hanteren. Zie hier voor meer informatie. Deze wijzigen marktconform om het half jaar en dat is dus vandaag op 1 juli.

Ondanks dat de variabele prijzen tussen de 70 en 200 euro per jaar dalen, zijn ze over het algemeen nog steeds hoger dan de vaste tarieven bij (dezelfde) energiemaatschappijen.
Of overstappen of verlengen met een vast tarief verstandig is? Dit lees je op de pagina Overstappen of Verlengen.
Mocht je willen weten welke tarieven je hebt kun je je energiemaatschappij bellen en er simpelweg naar vragen, of je kijkt online je contract na.
Heb je nog een contract en wil je weten hoe hoog je boete/opzegvergoeding zal zijn? Kijk dan even op de pagina Boetes en/of Opzegvergoedingen, hier staat alles wat je moet weten.
Ben je in het recente verleden onterecht benadeeld of twijfel je aan de manier van handelen van een energiemaatschappij, dan kun je contact opnemen met de ACM. Zij zijn het controlerende orgaan van onder andere alle energieaanbieders.

Wil je onze hulp bij het overstappen of het nakijken van je contract? Neem dan een contact op met ons of laat een bericht achter en wij nemen privé contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.